Deelnemen stand

* exclusief 21% btw

Hoe kan ik mij aanmelden als standhouder?

Qjobs is titelsponsor voor dit sportieve weekend. Daarom gaan we voor kwaliteit en een divers aanbod waarbij we per segment slehts een beperkt aantal deelnemers toelaten. Twee aanbieders van dezelfde producten worden niet langs elkaar geplaatst.


Indien je wenst deel te nemen, kan je ons een mail sturen via stefan@thenightrun.be met volgende informatie:

  • een omschrijving van de producten;
  • het type stand en de gewenste lengte;
  • jouw bedrijfsgegevens;
  • eventueel een foto van de stand;
  • het gebruik van gasflessen is verboden! 


Indien jouw stand wordt weerhouden (rekening houdend met het aanbod en de staanplaatsen), ontvang je een factuur. Jouw deelname is pas verzekerd na betaling van de factuur. Praktische informatie ontvang je ruim 1 week voor het evenement.


STANDHOUDERS

Jouw stand op het meest unieke hondenevenement in België? Dat kan! Op de Qjobs Dog Walk worden op 2 dagen +2500 honden verwachte en +5000 baasjes.


De standen staan opgesteld vlak aan de start- en aankomstzone van de wandeling. Het evenement start om 17u00 en eindigt rond middernacht. In deze periode passeren de bezoekers meermaals langs de standen. De grootste drukte voor de standhouders wordt verwacht na het wandelen vanaf 19u00. 


De standen staan in een gesloten U formatie (niet overdekt) zodat elke stand evenveel bezoekers kan verwachten. De luxe tenten staan in het middelpunt van de bewegingen van bezoekers direct aan de aankomst en startzone. Tussen 23 uur op vrijdag 1 oktober en 16.00 uur op zaterdag 2 oktober is er bewaking voorzien. Wij adivsieren om de tenten af te sluiten en eventueel de waardevolle producten terug mee te nemen. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of diefstal van producten.

OVERDEKT


De overdekte standen bevinden zich onder de passerel, vlak aan de inschrijvingen en aankomst. Verlichting en stopcontacten zijn voorzien op deze locatie. Indien je een tent gebruikt, breng je zelf verlichting mee voor in de tent. De maximale diepte van de stand is 4 meter.


€ 95*

per lengte van 4 meter

NIET OVERDEKT


Deze standen worden opgesteld tussen de  passerel en de start of inschrijvingen in een U formatie . Stroom is voorzien (220V/16A) op een maximale afstand van 25 meter. Vergeet uw verlengkabel dus niet Tenten (met eventuele verzwaringen) en verlichting dienen zelf voorzien te worden.


€ 85*

per lengte van 4 meter

LUXE TENTEN


De professionele tenten staan op de beste locatie en hebben een oppervlakte van 25m² (5mx5m). De luxe tenten zijn eveneens voorzien van een houten vloer, verlichting en stopcontacten.

€ 310*

per tent en deelname