Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING

IDENTITEIT


Event Construct (Stefan Vranckx) is de organisator van de wandeling Qjobs Dog Walk. Maatschappelijke zetel: Schansstraat 28, 3582 Beringen.

Tel. 011 45 39 99 – GSM 0495 20 70 96 mail info@thenightrun.be.


DOELEINDEN


Persoonsgebonden gegevens worden door ons verwerkt om de deelnemers de nodige praktische informatie te kunnen bezorgen over hun deelname:

  • Online ticket reservatie en bevestigende mail van deelname
  • Praktische informatie via mail (parkings, hoe geraak ik er het best, ..)
  • Mail met info over het startnummer ongeveer 1 week voor het evenement
  • Aanbieden van gepersonaliseerd borstnummer


Persoonsgebonden gegevens worden geregistreerd via de online inschrijvingen en omvatten de informatie nodig voor de organisatie van de Qjobs Dog Walk 2019:

  • Naam en voornaam
  • Volledig adres
  • Telefoonnummer
  • E mailadres
  • Geslacht
  • Geboortedatum


Voor deze communicatievormen werken wij samen met derden partners SQM time management en Flexmail. De door hun verwerkte data is enkel ter beschikking van Event Construct en zal nooit met andere bedrijven gedeeld worden. Voor meer info kan je de privacy verklaring van beide derden bedrijven raadplegen.


BEVEILIGING


Persoonsgebonden gegevens (excel bestand) worden in een beveiligde cloud opgeslagen. Deze worden enkel door Event Construct gebruikt om de deelnemers te informeren. Deze communicatie zal steeds uitgevoerd worden binnen een beveiligde SSL internet verbinding. Hacken van onze verzamelde persoonsgebonden gegevens is daarom niet mogelijk.


GEBRUIK VAN COOKIES


Facebook pixel is actief op de website van de Qjobs Dog Walk. Deze gegevens worden gebruikt om een beter idee te hebben van de doelgroep voor deze wandeling. Een analyse van deze gegevens stelt ons in staat om betere de doelgroep te benaderen met interesse voor de Qjobs Dog Walk. Deze gegevens worden niet gebruikt als adverteermodel maar informatief model.


INZAGE EN CORRECTIE


Op eenvoudig verzoek kan elke deelnemer ons contacteren welke persoonsgebonden gegevens wij bewaren in onze beveiligde opslag. Deze vraag kan enkel per mail gesteld worden via stefan@thenightrun.be. Om uw privacy te garanderen kan dit enkel als uw mailadres van aanvraag tot inzage en correctie idem is als het mailadres waarmee u heeft ingeschreven.


Wij beantwoorden uw vraag binnen een korte termijn van ongeveer 7 dagen. Correcties aan ons doorgegeven per mail worden verwerkt binnen een periode van 7 dagen. Verwijderen van uw persoonsgebonden gegevens is pas mogelijk na het evenement op 18 oktober 2019.


NIEUWSBRIEVEN


Voor de specificatie van een nieuwsbrief dient vooraf de toestemming gevraagd aan de geadresseerde. Als organisatie communiceren wij steeds met praktische info aan de deelnemers en worden deze niet aanzien als een nieuwsbrief algemeen. Indien je geen praktische informatie meer wenst te ontvangen over het evenement, kan je steeds je uitschrijven via de link in de mail. Je gegevens (persoonsgebonden en mailadres) zullen dan zo snel mogelijk verwijderd worden.


DERDEN EN PARTNERS


SQM time management en Flexmail.