Praktisch

PRAKTISCHE INFORMATIE

OPHALEN BORSTNUMMER EN REGISTRATIELINT


Je kan je gepersonaliseerd borstnummer (baasjes) en registratielint (hond) ophalen aan de inschrijvingen aan de start voor de passerel. Dit kan enkel op vrijdag 1 oktober vanaf 17.30 uur en zaterdag 2 oktober 2021 vanaf 15.30 uur. Volg vanaf de parkings de pijlen 'inschrijven'.


Het ophalen van jouw borstnummer en registratielint kan op vertoon van je bevestigingsmail. Deze krijg je na registratie en betaling. Vergeet dit bewijs dus zeker niet mee te brengen!WANNEER STARTEN?


Vrijdag 1 oktober

Starten met de wandeling kan tussen 18.00 uur en 21.00 uur. Onderweg kan je op de top van de teril genieten van leuke muziek en een drankje voor baasje en hond. Terug aan de aankomst ben je welkom in de speciale bar in de Central. Het parcours blijft verlicht tot 23.00 uur.


Zaterdag 2 oktober

Starten met de wandeling kan tussen 16.00 uur en 21.00 uur. Onderweg kan je op de top van de teril genieten van leuke muziek en een drankje voor baasje en hond. Terug aan de aankomst ben je welkom in de speciale bar in de Central. Het parcours blijft verlicht tot 23.00 uur.


Bede dagen kan je een hapje eten in de foodtruck corner en kan je snuisteren langs de standen met hondgerelateerde producten.PARKING


Er zijn diverse parkings in de buurt van de site. Volg de pijlen 'be-MINE'.