Deelnemen stand

* exclusief 21% btw

PRAKTISCH

Qjobs is titelsponsor voor dit sportieve weekend. Daarom gaan we voor kwaliteit en een divers aanbod waarbij we per segment slehts een beperkt aantal deelnemers toelaten. Twee aanbieders van dezelfde producten worden niet langs elkaar geplaatst.


Indien je wenst deel te nemen, kan je ons een mail sturen via info@thenightrun.be met volgende informatie:

  • een omschrijving van de producten;
  • het type stand en de gewenste lengte;
  • jouw bedrijfsgegevens;
  • eventueel een foto van de stand;
  • het gebruik van gasflessen is verboden! 


Indien jouw stand geplaatst kan worden (rekening houdend met het aanbod en de staanplaatsen), ontvang je een factuur. Jouw deelname is pas verzekerd na betaling van de factuur. 


STANDHOUDERS

Jouw stand op het meest unieke hondenevenement in België? Dat kan! Op de Qjobs Dog Walk worden op 2 dagen  +2500 honden verwachte en +5000 baasjes.


De standen staan opgesteld vlak aan de start- en aankomstzone van de wandeling. Het evenement start om 17u00 en eindigt rond middernacht. In deze periode passeren de bezoekers meermaals langs de standen. De grootste drukte voor de standhouders wordt verwacht na het wandelen vanaf 19u00. 


Een week voor het evenement ontvangt elke standhouder de nodige praktische info over de standplaats, het aankomstuur, de parking, .... Elke stand dient operationeel klaar te zijn om 16u30 voor de controle van de organisatie en de brandweer. 

OVERDEKT


De overdekte standen bevinden zich onder de passerel, vlak aan de inschrijvingen en aankomst. Verlichting en stopcontacten zijn voorzien op deze locatie. Indien je een tent gebruikt, breng je zelf verlichting mee voor in de tent. De maximale diepte van de stand is 4 meter.


€ 95*

per lengte van 4 meter

NIET OVERDEKT


Deze standen worden opgesteld tussen de  passerel en de start of inschrijvingen. Stroom is voorzien achter elke stand (3400V/16A). Tenten (met eventuele verzwaringen) en verlichting dienen zelf voorzien te worden.
€ 75*

per lengte van 4 meter

LUXE TENTEN


De professionele tenten staan op de beste locatie en hebben een oppervlakte van 25m² (5mx5m). De luxe tenten zijn eveneens voorzien van een houten vloer, verlichting en stopcontacten.

€ 275*

per tent en deelname

Contact


Qjobs Industrial Dog Walk @ be-MINE

be-MINE 1, 3582 Beringen

info@thenightrun.be

0495/20.70.96


Startuur


Ophalen borstnummer vanaf 17u00 

Starten tussen 18u00 en 21u00.

Het parcours blijft volledig verlicht tot 23u00.


Copyright © Industrial Dog Walk. All Rights Reserved.